9 d’octubre del 2011

FORMACIÓ DE MONITORS MOU-TE A CALELLA

FORMACIÓ A TOPE!!!
13 monitors i monitores de Sarrià segueixen les formacions I i II a l'Escola Pia de Calella.

Els dies 8 i 9 d'octubre s'han trobat a Calella més de 60 monitors  MOU-TE de tot Catalunya per a formar-se.
La formació es divideix en dos blocs, un pels monitors nous i l'altre pels monitors veterans. D'aquesta forma es pot complementar la formació dels monitors veterans i iniciar als nous al MOU-TE.
El cap de setmana comença amb uns jocs de coneixença per a trencar el gel i segueix amb xerrades sobre el MOU-TE, què pot aportar un grup, resolució de conflictes, danses, jocs i dinàmiques de grup, entre d'altres. La nit del dissabte es clou amb un espectacle d'animació del Carles Cuberes i una vetllada a la platja.
Els monitors van dormir a les habitacions de l'Escola Pia de Calella per recuperar forces pel diumenge, després de sopar tots junts.
El diumenge és el torn de la interiorització i la planificació d'activitats. Ha estat un cap de setmana intens i molt profitós. Amb tota aquesta formació, els monitors ja saben el necessari per poder ajudar als membres del MOU-TE a créixer com a persones a la vegada que es diverteixen tots plegats.
Al final de l'estada, tots els monitors de Sarrià van coincidir en que l'experiència va ser molt enriquidora i divertida.        
DAVID ÁLVAREZ 4 ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada