17 de desembre del 2011

CAMINADA PER LA PAU

15 alumnes de 4t d’ESO caminen per la Pau a Tàrrega



El passat divendres 25 de Novembre es van reunir a Tàrrega diversos grups d’alumnes de 4t d’ESO de les Escoles Pies de tota Catalunya per a fer la 22ª Caminada per la Pau.
 
Aquest any la caminada consistia en un camí de 6 km des d’un dels pobles propers a Tàrrega fins a la plaça de Sant Eloi. Durant la caminada, s’havien de superar sis proves i donar una resposta a cada una. Les proves eren molt variades, entre elles una consistent en caminar amb una altra persona unida pel turmell, fer cadenes de roba, etc.
 
La caminada va finalitzar a la Plaça de Sant Eloi amb un espectacle d’animació, un ball a càrrec de diverses alumnes de l’Escola Pia de Tàrrega i un regal per a cada una de les Escoles participants. El regal consistia en una caixa amb un cor personalitzat segons l’escola, una bombeta i un missatge sobre el regal. El missatge deia que per a què una bombeta faci llum, cal energia. I ens convidava a carregar-nos d’energia per a fer brillar el nostre cor.
 
L’experiència val la pena; tant per a passar una bona estona com per a conèixer gent nova de tota Catalunya. I també per a CARREGAR-TE D’ENERGIA!
DAVID ÁLVAREZ 4 ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada